[image=upload/09fit4all.jpg]

Zoals je kan op de foto kan zien gaat het goed. Ik ben daar lekker aan het ‘sporten’ met m’n broer bij fit4all. Altijd gezellig. Elke keer na het sporten voel ik me beter. Net of ik er juist meer energie door krijg. Ik kan nu al merken dat ik voorruit ga. 3 weken plat hakt er namelijk net als die chemo behoorlijk in. Er is niets van m’n spieren over gebleven. Kan niet eens meer fatsoenlijk de trap op rennen. Het was aan het begin van de week net alsof ik door de treden heen zakte. Nu gaat het beter. Het herstel is dus in volle gang.

Bij de controle gister bevestigde de arts dit nog even. Maar het gaat echt heel erg goed. De bloedwaarden zijn eigenlijk alweer normaal. Als je met dit bloedbeeld bij een doctor aankomt zal hij zeggen dat je een normaal mens bent.

Stichting B.A.S. gaat ook goed, maar nog niet zo goed als ik gehoopt had. Want de oproep voor steun loopt nog niet erg storm :)! De crisis raakt Nederland nu echt denk ik! Maar jullie weten het, alle bedragen zijn welkom! Want als alle 1000 unieke bezoekers (echt waar) van dit weblog 1 euro doneren is toch… Woei!

[b][i][link=http://basmulder.org/index.php?p=sponsors]De eerste donaties zijn binnen![/link][/b][/i]

Nu ik mij weer beter begin te voelen kan ik ook aan school denken. Naar school toe gaan met de auto is misschien nog iets teveel van het goede. Daarom waren vandaag een aantal projectgenoten bij mij thuis gekomen om te werken. Was erg leuk! We hebben lekker wat kunnen doen en ik zit weer helemaal in het project. Want via de mail maak je toch niet alles mee.

[image=upload/09projectgroep.jpg]