basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
3081 Gastenboek
Naam:

Onthoud mijn gegevens
Email:
Bericht:

Validatie code:

Bert en Wilma Laméris
28.08.2012
Zonet nog even het een en ander zitten lezen op het weblog. Fantastisch hoe jij nog steeds voort leeft. Ongelooflijk wat een persoonlijkheid jij nog steeds bent.
Alle goeds voor iedereen.
Es
25.08.2012
Vorige week vloog er een prachtige vlinder zomaar door de openstaande tuindeuren de keuken in. En weer weg. En weer terug. En weer weg. En weer terug en weg...

En vandaag beland ik ineens in een 'vergeten' mailbox in een mapje met mailtjes van jou en mij uit oktober 2008...

Je bent nog zo vaak in gedachten...

Kevin Feyth
31.07.2012
Hej Bas,

Je staat weer in McTeam!
Er wordt echt overal aan je gedacht!
Tim
30.06.2012
Met kippevel de documentaire bekeken een tijdje geleden. Helaas zit er hier in de familie ook iemand die aan die nare ziekte leidt. Al die filmpjes/blogberichten geven ons de kracht om er doorheen te zetten. Ook al is het 2 jaar geleden bijna dat Bas overleed, door zijn inspiratie die hij vele mensen geeft zal hij nooit vergeten worden!
ria
22.06.2012
Net "de laatste bocht"gezien. Ook net een paar dagen geleden terug van - voor het eerst - een week vrijwilliger zijn bij de Alpe d'HuZes. In bocht 0 gestaan.
Even heel stil! Wat een bijzondere en prachtige week.
Veel goede wensen voor de familie en vrienden van Bas.
Aliene
19.06.2012
Dit jaar voor het eerst op de Alpe geweest....PRACHTIG! Nu deze indrukwekkende video gezien...Bas is echt een voorbeeld voor vele! Hulde!

Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte en geluk voor de toekomst!
Hanny van Rooij
13.06.2012
Suse zei vandaag...het is Bas zijn verjaardag...we hebben het regelmatig over jou, over je familie en Joanne.....veel liefs voor jullie allemaal
Suse
13.06.2012
Lieve Bas,

In gedachten bij je.....vergeten doe ik je niet.

Dag lieve Bas
fam. Vermeijs de Graaf
13.06.2012
13.06.2012
Een dag om nooit te vergeten
een sportieve jongen om nooit te vergeten

We vergeten jou nooit

en blijven meeleven met alles wat jij in gang hebt gezet

groetjes uit Apeldoorn
en ook een extra knuf voor je fam en vriendinnetje
Es
13.06.2012
Lieve Bas,
Vandaag je verjaardag. Het leek me de juiste dag om vandaag je docu te bekijken. Heb ik net in stilte en in mijn uppie gedaan. Met een lach en veel tranen naar je gekeken en naar je geluisterd. Herinneringen kwamen terug. Hoe je in 2007 bij het zwembad zat en dat je baalde dat je geen 6 maar 5 beklimmingen had gedaan. Man, zo kort na je laatste chemo's...
Ik weet nog hoe blij je was toen je het jaar daarop wel die 6 keer de berg op reed. Je staat in het Kanjerregister. Je lach bij de cheque-uitreiking in Amsterdam.
Julllie zaten in hetzelfde restaurant als wij na de cheque-uitreiking in 2009. Je kon moeilijk praten, maar je was er bij en je ogen straalden en je grappen bleven.
Je beklimming in 2010. Menno en Frank die je mochten duwen. Wat een waardevolle beelden zijn daar van.
Mijn eerste keer boven komen (die klim was voor jou) en tussen al die mensen geen bekenden zien. En dan zie ik jou. Jij moet zo lachen om mijn enthousiasme. Dat moment is vereeuwigd.
In 2011 zonder jou, maar met je ouders, Steph en Joanne en vele vrienden mee mogen doen met Stichting B.A.S. Je was er bij, maar je werd ook zo gemist.
De keren in het ziekenhuis. Dat je je afvroeg wat mensen nou toch zo bijzonder aan jou vonden. Mooie dierbare gesprekjes.
Je sms'jes, je mailtjes, je staan hier in de keuken, zittend aan de tafel...
Er zijn momenten dat ik je heel dicht bij me voel. Voor de Alpe bij je thuis, niet te omschrijven.
Dit jaar lopend van bocht 9 naar bocht 8. Leunend tegen de berg. Ik zet m'n iPod aan, shuffle, Coldplay, Those who are dead are not dead, geen toeval. Je bent bij me. Ik luister en kijk naar de wolken. Ik sms Jo en krijg als reactie dat het precies 9.00 uur is als ze het sms'je ontvangt. 9 uur....
Bocht 0 voelde voor mij als de finish.
Dag lieve Bas.
Resi:
13.06.2012
Lieve Bas,

Vandaag 13 juni, jouw verjaardag, je blijft altijd bij ons.

Liefs, Martien, Baggio, Fauve & Resi
Jan Tanis
10.06.2012
Bas,

Toen ik een half jaar geleden de film over jou op internet zag, voelde ik veel momenten van herkenning.

Ik dacht ook: Waarom ik niet?
Ik ben ook heel anders over het leven gaan denken na de confrontatie met kanker.
Ik pakte de ziekte ook positief aan.

Alleen ik ben nu zes jaar schoon en nog op aarde en jij bent ergens anders, dat zijn dingen die ik niet snap.

Dankzij jouw verhaal en inspiratie ben ik op 7 juni 6 keer bij Bocht 0 gestopt en heb ik zeer intens jouw ziekte en mijn ziekte beleefd. Van iedere keer heb ik een foto die voor mij zeer speciaal zijn. Bij één keer heb ik je vader nog ontmoet en kort gesproken. Ik heb hem mijn afkorting van BAS verteld die voor mij al een half jaar op mijn netvlies heeft gestaan: Bocht 0 Als Streefpunt.

Dankzij de documentaire de Laatste Bocht, die ik net heb bekeken met mijn vrouw, schrijf ik nu deze reactie. Binnenkort gaan we met het gezin op zoek naar je bank....

Het ga je goed!!

Dank!
margriet
09.06.2012
Alles weer gekeken en gevolgd. Diep respect wat een mooi mens!

Rob
07.06.2012
28,5 miljoen op dit moment. Wat een prachtig bedrag. Zat gekluisterd voor de tv en er werd ruimschoots aandacht besteed aan de bocht van Bas. Vader en vriendin aan het woord. Een diepe buiging voor iedereen.
marian
07.06.2012
DE DOCU BEKEKEN OVER BAS EN ALLEEN MAAR ZITTEN HUILEN. ONTZETTENDE KRACHT HAD JE BAS OM DE BERG TE BEKLIMMEN. OOK IK HEB MENSEN VERLOREN AAN KANKER, MIJN VADER EN EEN HELE GOEDE VRIENDIN OP 38 JARIGE LEEFTIJD.
JE VADER HEEFT EEN PRACHT BANK GEMAAKT, WAAR VEEL MENSEN OP ZULLEN GAAN ZITTEN.
bOVEN HEBBEN ZE ER EEN KANJER BIJ, WAAK OVER ONS.
sterkte familie
Mitch
07.06.2012
Op uitzending gemist zojuist de docu over Bas teruggekeken! Zo bijzonder mooi en aangrijpend in beeld gebracht! Bas, je hebt een onuitwisbare indruk op mij achter gelaten. Jou positiviteit, kracht en doorzettingsvermogen is zo mooi om te zien! Je hebt me geïnspireerd!
marco vissers
06.06.2012
Heb net de zeer indrukwekkende docu gezien, met een brok in m'n keel. Wat een positieve boost. Harry en Marjan, ik fiets veel en zal vast eens op de Bas bank gaan zitten.
theo grenzenberg
06.06.2012
hallo ik wens bas mulder zijn famile veel sterke toe groetjes van theo
Hetty
06.06.2012
Beste familie en vrienden van Bas,
Heb de schitterende maar trieste documentaire van Bas gezien, en krijg hem niet meer uit mijn hoofd.
Heb vorig jaar zelf mijn lievelingsnicht (vriendin) verloren op 40 jarige leeftijd ook aan lymfklierkanker.
Weet dus wat het inhoudt.Daarom mijn allergrootste en diepste respect voor jullie!!!
Vandaag op deze speciale dag van de fietsrit, wil ik jullie alle kracht toewensen en hoop dat jullie het redden om boven te komen. Ik ben in gedachten bij jullie en heb 2 kaarsjes aan: 1 voor Bas en ! voor Marielle! Veel sterkte!
Ton, Inge en Koen
06.06.2012
Beste familie,

Wat een indrukwekkende en ontroerende, maar ook zeker een krachtgevende documentaire! Werkelijk om nooit te vergeten, om zo\'n bijzondere jongen als Bas nooit te vergeten! Een voorbeeld voor anderen die het moeilijk hebben en knokken. Dank hiervoor!

Succes met alles rondom B.A.S.

Hartelijke groet.
klaske buijtenweg
05.06.2012
lieve Familie,
Gisteren naar de doku van Bas gekeken, onverwachts kwam deze op mijn pad. Wat een voorbeeld is hij voor mij. Dank je Bas, ik heb veel van je geleerd, zelf heb ik ook lymfeklierkanker en ben gelukkig heel positief, maar jij geeft me nog meer kracht om alles uit het leven te halen wat mogelijk is. Bedankt Kanjer!!!!
Martijn Klaassen
05.06.2012
Heb even op het kunnen kijken van je docu moeten wachten. Van het weekend in Genève en La Chaux-de-Fonds (de bergen), dicht bij jou! Ik keek naar je, je was bij mij! Het was het wachten meer dan waard! Traantjes gelaten, maar o zo mooi om je weer op beeld te zien. Rust zacht!
Edwin
05.06.2012
Beste familie en vrienden van Bas,

De laatste bocht...die Bas heeft helaas veels te vroeg heeft moeten nemen.

Mijn diepste respect gaat uit naar Bas, zoveel levensvreugde, levenslust en onverzettelijkheid.
Een bijzonder mens is jullie ontvallen.

Heel veel strerkte.

Rianne
04.06.2012
Met veel ontroering gister naar de documentaire gekeken.
Bas je bent voor velen een voorbeeld!. Jou'n ouders, broer, vriendin en vrienden mogen trots zijn op jou!
Je bent een geweldige jongen.

Vele mensen fietsen deze week met jou "achterop"
Karin
04.06.2012
Lieve familie Mulder en vriendin, vrienden,
Met verbazing naar de documentaire gekeken over jullie Bas, wat een geweldige jongeman. Het is heel triest dat hij niet meer onder ons is, maar hij heeft wel wat nagelaten om over na te denken... daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Bedankt familie en vriendin, vrienden dat we mee mochten kijken in het leven van jullie kanjer! Sterkte met dit grote verlies, maar mogen jullie ook genieten van de mooie herinneringen aan hem. Ik ga een keer de Bas Mulder bank opzoeken, mooi hoor!
Liefs, Karin
Lilian
04.06.2012
Beste familie van Bas,

Met kippenvel gisteren de reportage bekeken! Wat een enorme vechter was Bas! Daar kunnen jullie als vriendin en familie enorm trots op zijn! Respect hoe jullie hier met elkaar mee om zijn gegaan met deze vreselijke ziekte! En voor Bas, wat kunnen wij zelfs nu, dmv de reportage een hoop van jou positiviteit leren, dank je wel!

MVG Lilian
Bert
04.06.2012
Pakkende reportage, knap van de makers! Heel veel respect voor de ouders, familie en vrienden van Bas en nog meer respect voor Bas. Zo jong de ziekte aanvaarden en toch altijd positief blijven. Opgeven is weer geen optie... Mooie levensles voor iedereen.
Michel Varkevisser
04.06.2012
Vorig jaar hebben wij deelgenomen aan a6. Was een emotionele tijd die mensen aan het denken zet. Wat mij opviel aan Bas is zijn manier van denken. Hij was stabiel (naar mijn beleving) met een open blik die pas bij mensen van hoge leeftijd. Ik meen scherp en gevormd door kennis en ervaring. Opmerkelijk op zo'n jonge leeftijd. Prachtig mens. Zoals hij sprak over de energie die hij voelde zittend tegen die oude boom en hoe hij positief bleef met zulke zware tegenslagen. Hij was een voorbeeld voor mij. En ik ben 51 en ben ook niet gezond meer. Jammer dat hij er niet meer is. Een troost is dat hij nog steeds steun is voor anderen. Wonderlijk!
Jenny Kuipers
04.06.2012
Jenny K

Gisteren de documentaire gezien over Bas. Kippenvel, wat een super jongeman. De familie mag super trots op hem zijn. En wat een prachtig idee van de bank. Heel veel sterkte voor de toekomst!
Andreas
04.06.2012
Gisteren samen met mijn vriendin en mijn ouders deze geweldige reportage gekeken op tv. Wat een geweldige vent was het jullie mogen super trots zijn wat hij heeft teweeg gebracht!

Veel sterkte
ed s.
04.06.2012
Wat een prachtige reportage, wat een prachtige kerel, en wat een prachtige familie en viendin en vrienden kring. Veelal sluiten vrienden en familie zich af of laten zich nooit meer zien als dergelijke pijnlijke zaken naar buiten komen, maar hier werd het met TROTS door iedereen gedragen. En TROTS, dat kunnen jullie zeker zijn, op BAS maar zeker ook op jullie zelf. Veel sterkte met de verdere verwerking.
Cynthia
04.06.2012
Wow wat n held!! Zoals heel veel mensen heb ik ook met ontroering zitten kijken gister, de tranen biggelde over mn wangen.
Wat een respect voor hem maar ook zeker voor de familie en vriendin van Bas. Hoe jullie in het leven staan, petje af.
En echt super mooie bank, ter nagedachte.
Barbara
04.06.2012
Met onze kinderen van 11 en 12 naar de documentaire gekeken. Wat een inspirerend voorbeeld kan een jongen van begin twintig zijn. We waren geroerd, maar zeker niet alleen verdrietig, Bas geeft energie!
Thea
04.06.2012
DIEP RESPECT VOOR JULLIE ALLEN, MAAR VOOR BAS HET MEEST. WAT EEN GEWELDIGE VENT.
Jan van Zomeren
04.06.2012
Beste ouders van Bas,

Heb gisteren met ontroering naar de documentaire over uw gekeken. Weet eigenlijk wat te zeggen voor mij was het dubbel moeilijk 3 jaar terug is mijn vrouw aan de zelfde ziekte als Bas gehad heeft overleden. Maar Uw zoon zo te zien deed toch wel goed, wat een kanjer was en is uw zoon. Ik wens uw gezin en natuurlijk ook de vriendin van Bas alle suc6.

met vriendelijke groeten van uit Belgie,

Jan van Zomeren
Gerry Oudekerk
04.06.2012
Beste ouders van Bas,

Heb per toeval de documentaire over uw zoon gezien. Wat een power straalde hij uit. U mag heel trots op hem zijn. Samen met mijn vrouw heb ik de docu gezien en gehuild......hij had lymfeklierkanker en ik heb het nog (sinds 2010)....wilde eigenlijk dit jaar ook in de Alpen fietsen maar heb nog nooit id bergen gefietst ivm hoogtevrees......ben een fietsen en ga het zeker nog eens proberen. Zulke beelden en helden inspireren alleen maar.......respect voor hem en u.....heel veel suc6 in de koers
Rob M.
04.06.2012
Twee jaar geleden is in Bleiswijk gestart met een Alpe d'Huzes hardloopwedstrijd in een overdekte tuinderskas. Initiatief van een aantal plaatselijke enthousiastelingen, die over 2 dagen ook alle virages hopen te nemen. Nog meer, dan ik me al realiseerde waarvoor ik meedoe, werd me dat duidelijk na het zien van de indrukwekkende documentaire over en met Bas.

ria
04.06.2012
Kom toevallig terecht bij de documentaire over Bas.
Wat een geweldige jongen, jullie zoon was dat, daar mogen jullie super trots op zijn. Tranen rolden over mijn wangen, brok in mijn keel.
Gelukkig leeft hij zo voort in de herinnering van jullie, respect voor jullie allemaal.
Margreet
04.06.2012
Dikke tranen bij het zien van dit geweldige jonge mens. ook zijn familie Iinkl. vriendin) dito super mensen. wat een uitstraling en wat een warmte. Respect voor allen en hoop, (nee weet het zeker) dat
Bas het goed heeft. Ik heb Bas niet gekend, maar vind het heel jammer. Hij leeft voort met de B.A.S. foundation en alle andere initiatieven die hij heeft opgezet.
Respect en heel veel warmte toegewenst voor zijn familie en vriendin.
Rianne
04.06.2012
Wauw een pracht documentaire over jullie zoon, broer en vriend.
ieder beleeft een verlies op zijn manier. Zo zie je maar weer wat dit een emotie oproept ook bij mij.
Al een paar jaar sponseren wij kennissen of vriend die mee doen met deze fietstocht. Steeds meer krijgt deze tocht een gezicht voor ons en het waarom.
Familie sterkte met de verwerking en op naar de top voor Bas maar ook voor al die anderen.
Wim Poede
04.06.2012
Met tranen rollend over mijn gezicht heb ik zitten kijken. Geweldig, zo als de familie dit hebben opgevangen, speciaal zijn Moeder, wat een kracht vrouw. Allen sterkte in dit verlies.
Ik fiets ook toertochten, de laatste was 28/5-12 de 11 steden tocht in Friesland van 240 km op 1 dag, dit betekent ook doorzetten, maar ik ben nog gezond. Dit jaar was het de 25 ste keer en ga er nu mee stoppen.
Daarom wil ik me nu voorbereiden om volgend jaar met de Bas Mulder organisatie de Alpe d \'huez te beklimmen.
Paul de Vries
04.06.2012
Met tranen in de ogen hebben wij gister naar Bas gekeken.
Een kanjer van een zoon, waar jullie trots op mogen zijn!

Groet
Paul en Lucia
Tom, Pim en Rob
Ary
04.06.2012
Met ontroering en weemoed naar de documentaire gekeken, even helemaal niks anders aan mijn hoofd. Ik moest denken aan vorig jaar. alpe duzes, prachtig wat 'n festijn. Geweldig wat een positiviteit, wat een geweldige mensen. Bas heeft daar een belangrijke bijdrage aan gegeven. Ook dit jaar zal dat weer gebeuren er worden zelfs 2 dagen voor uitgetrokken. Op naar de 30 Mill.

Grtn Harrie, Marjan, Stef, Joanne e.v.a
Henk en Mieke
04.06.2012
Lieve ouders,broer en vriendin,
Met veel emoties hebben we naar de prachtige en ontroerende beelden van jullie Bas gekeken.
Wat een kanjer..en wat moeilijk omdat hij hier op deze wereld niet meer bij jullie is!!!
Maar geloof ons(wij zijn onze dochter van 24 jaar verloren) soms is er een ster die extra veel licht geeft of je volgt,en dan kun je het bijna niet geloven....maar ze kijken met jullie en ons mee!!!
Diep respect voor jullie!!!!Onze zoon fietst dit jaar ook mee en wij zijn heel trots op hem!!
Liefs,Henk en Mieke.
Gerjan de Jong
03.06.2012
Indrukwekkend de documentaire over Bas. Een voorbeeld voor ons allen.
Jullie mogen trots zijn op je zoon, broer en vriend.
ton wiggers
03.06.2012
Harry 35 jaar niet gezien (laatste keer tijdens politieopleiding in Apeldoorn) Dan deze documentaire: heel erg heftig! Ken de Alpe goed van het motorrijden en zal bij een volgende keer letterlijk en figuurlijk stilstaan in \"de bocht van Bas\". Wat een kerel, die Bas: diep respect!
Het ga jullie goed.
Groet,
Ton
Anja
03.06.2012
Bij toeval vandaag de documentaire over Bas gezien; indrukwekkend, om stil van te worden.
Ouders, familie en vrienden van Bas → wat een indrukwekkend en mooi mens was Bas, moge hij altijd in jullie voortleven.
José
03.06.2012
Emotioneel,ontroerd en vol bewondering hebben we naar de documontaire gekeken van Bas.Ouders,broer en vriendin wat kunnen jullie trots zijn op Bas.Wat een geweldige positieve knul, een voorbeeld voor vele ,hij zal hier vele zieke mensen mee helpen. Voor altijd zal Bas blijven voort leven .Stichting B.A.S. ,Bocht nul ,gedenksteen ,boekje bouwkunde,de mooie bank die door zijn vader gemaakt is,geweldig. Bekende die ook 6 en 7 juni mee zde Alpe d\'huez zou beklimmen werd getroffen door borstkanker ,na reeks zware chemo\'s is zij toch weer gaan trainen en is zij samen met haar man 2 juni vertrokken naar Alpe d\'Huez verzwakt en moe wil zij toch proberen om een stukje mee te fietsen want helemaal zal ze het niet halen maar knap van haar dat ze het toch wil proberen.
Ouders ,broer en vriendin van Bas wij wensen jullie heel veel sterkte en sucsen met de voortzetting van de stichting B.A.S. In gedachten zullen we met al deze moedige mensen mee fietsen op naar de top Alpe d\'huez.
Eijbert en Anita
03.06.2012
Bocht nul.........

Net met een brok in onze keel gekeken naar de prachtige documentaire over jou Bas.
Zo aangrijpend om je daar zo weer te zien, en te horen.
Wat een prachtig bijzonder mens was je toch.
Als je dit blog zou lezen zou je kippenvel krijgen van wat je los maakt bij mensen........dus je leeft voort.


Con W. Cathalina
03.06.2012
Door de tranen heen was het een weerzien van een zeer bijzonder mens. Heel erg mooi en ingetogen in beeld gebracht.


<< Vorige 2/62 Volgende >>

31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder