basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
3089 Gastenboek
Naam:

Onthoud mijn gegevens
Email:
Bericht:

Validatie code:

Kevin Feijth
09.09.2018
Elk jaar weer een speciale dag waarbij ik even stil sta bij jouw overlijden, maar ook de fijne herinneringen die ik heb aan jou!

Kevin Feijth
09.09.2018
❤️
Roland Willems
13.06.2018
86. “Bas Mulder, onze positivo”“Vandaag ben je jarig, Bas en als je nog geleefd zou hebben werd je vandaag tweeëndertig jaar oud. Nee, Bas, je wórdt vandaag tweeëndertig jaar oud en je bént vandaag jarig. Jij bent niet dood, jij leeft. Je leeft voort in de harten en gedachten van mensen die je liefhebben en die in jou óns grote voorbeeld zien: Bas Mulder, levensgenieter en positivo. Leef maar voort, Bas!”

Bas Mulder is een icoon van Alpe d’HuZes, een inspirator. Helaas overleed hij te vroeg aan lymfklierkanker. Zonder vooraankondiging kwam de ziekte opeens opzetten middels een opgezette klier in zijn hals. Hij ging niet bij de pakken neerzitten, ging de strijd aan en geloofde in zijn genezing. Enkele keren leek succes nabij en werd hij schoon verklaard en bij de derde keer was, zelfs met de meest geavanceerde techniek, geen redding meer mogelijk. Bas wilde niet dood. Tot het laatst toe wilde hij van niemand horen of weten dat het ook wel eens fataal kon aflopen. “Opgeven is geen optie en als je over de dood gaat spreken heb je het in je hoofd al opgegeven”, was zijn instelling.

Ik kwam Bas voor het eerst “tegen” toen ik mijn kinderboek schreef voor Alpe d’HuZes. Ik deed research en bekeek een kort filmpje (*) van hem via YouTube. Tranen met tuiten om zoveel moois en emotioneels. In mijn latere gangen naar de Alpe moest ik eerst langs Bas in zijn bocht (bocht 0) op de top van de Alpe d’Huez, maar ook bij vertrek is het not done om Bas niet te groeten en hem een fijn jaar te wensen in de wetenschap volgend jaar weer terug te komen.

De ouders van Bas hebben mij jaren geleden gevraagd om het verhaal van Bas op te schrijven in een boek, een soort van verzameling van herinneringen, verhalen en foto’s. Ik heb er lang over gedaan (die mogelijkheid had ik ook) omdat het verhaal soms heel dicht bij kwam. Bas is van dezelfde leeftijd als mijn eigen zonen en vergelijkingen zijn snel gemaakt. Als vader denk je wel eens aan het feit dat het iedereen, dus ook jouw kinderen, zou kunnen overkomen. Kanker treft één op de twee mannen en één op de drie vrouwen. Dus reken maar uit. Het is jij óf ik…

Het boek van Bas is in concept klaar en daar ben ik zéér, zéér blij mee. De vraag wie Bas was en is, wat hij betekende en nog steeds betekent is beantwoord. Ik hoop dat velen die het boek gaan lezen er dezelfde inspiratie uit kunnen halen als ik heb gedaan bij het schrijven.

“Dag, lieve Bas. Ik ga je nog vaak ontmoeten. Op onze berg in jouw bocht, op de heide van Nunspeet en Ermelo bij je bank en uiteraard op de begraafplaats bij jouw graf. Maar ook in mijn gedachten en ik hoop dat je er voor mij zult zijn als ik antwoorden nodig heb. Maar daar vertrouw ik ten volste op.”

VIVA LA VIDA!
LouLor
12.06.2018
Hello. And Bye.
n
23.05.2018
Lieve Bas,

Mijn laatste dag al twintiger, zit de laatste uurtjes als twintiger af te sluiten met een mooie fles toscaans rood en moet toch al de hele dag aan je denken. Ik hoop dat je het fijn hebt, mijn laatste glasje uit de fles proosten wij hier op jou!

X
Jan-Dick
11.04.2018
Dag Bas,

Ik zat in mijn mailbox te lezen en zag je blog voorbijkomen.
Vorig jaar heb ik je nog geschreven dat ik een post hbo opleiding volgde. Nou ik heb het gehaald. Het koste wel veel moeite maar heb het afgerond met een 7. Nu maar kijken wat ik ermee ga doen. Dat de studie is afgerond geeft veel rust.
Hier bij Windesheim gaat alles gewoon door. Ik doe lekker mijn ding. Op het thuisfront gaat ook alles zijn gangetje.

groet Jan-Dick
lendaKem
19.03.2018
<a href=></a>. . . <a href=></a>
Anne
01.11.2017
Er moeten mensen zijn
die zonnen aansteken,
voordat de wereld verregent.

Mensen die zomervliegers oplaten
als het ijzig wintert,
en die confetti strooien
tussen de sneeuwvlokken.

Die mensen moeten er zijn.

Er moeten mensen zijn
die aan de uitgang van het kerkhof
ijsjes verkopen,
en op de puinhopen
mondharmonika spelen.

Er moeten mensen zijn,
die op hun stoelen gaan staan,
om sterren op te hangen
in de mist.

Die lente maken
van gevallen bladeren,
en van gevallen schaduw,
licht.

Er moeten mensen zijn,
die ons verwarmen
en die in een wolkenloze hemel
toch in de wolken zijn
zo hoog
ze springen touwtje
langs de regenboog
als iemand heeft gezegd:
kom maar in mijn armen

Bij dat soort mensen wil ik horen

Die op het tuinfeest in de regen BLIJVEN dansen
ook als de muzikanten al naar huis zijn gegaan

Er moeten mensen zijn
die op het grijze asfalt
in grote witte letters
LIEFDE verven

Mensen die namen kerven
in een boom
vol rijpe vruchten
omdat er zoveel anderen zijn
die voor de vlinders vluchten
en stenen gooien
naar het eerste lenteblauw
omdat ze bang zijn
voor de bloemen
en bang zijn voor:
ik hou van jou

Ja,
er moeten mensen zijn
met tranen
als zilveren kralen
die stralen in het donker
en de morgen groeten
als het daglicht binnenkomt
op kousenvoeten

Weet je,
er moeten mensen zijn,
die bellen blazen
en weten van geen tijd
die zich kinderlijk verbazen
over iets wat barst
van mooïgheid

Ze roepen van de daken
dat er liefde is
en wonder
als al die anderen schreeuwen:
alles heeft geen zin
dan blijven zij roepen:
neen, de wereld gaat niet onder
en zij zien in ieder einde
weer een nieuw begin

Zij zijn een beetje clown,
eerst het hart
en dan het verstand
en ze schrijven met hun paraplu
i love you in het zand
omdat ze zo gigantisch
in het leven opgaan

en vallen
en vallen
en vallen

en OPSTAAN

Bij dát soort mensen wil ik horen
die op het tuinfeest in de regen BLIJVEN dansen
ook als de muzikanten al naar huis zijn gegaan
de muziek gaat DOOR
de muziek gaat DOOR
en DOOR

- Toon Hermans -

Bij dat soort mensen "voel"ik jou...
HARTgroet, Anne
Papa
08.08.2017
Hoi kerel.
Zojuist weer eens even je blog bekeken. Heb hier op Chios alle tijd om alles nog eens rustig door te lezen en te overdenken. Nu na zowat 7 jaar ervaar ik pas echt wat jij en wij allemaal verzet hebben. Een bijzondere tijd, je blog is voor mij nu goud waard. Als ik hier op de MTB zit en geniet van de natuur, dan voel ik dat je meekijkt.
Bedankt man.
Jan-Dick
06.07.2017
Dag Bas,
het is weer bijna vakantie en dan laat ik het jaar even de revue passeren. Toch zijn dit momenten dat je in gedachten langskomt. Het gaat met mij goed ik werk maar 2 dagen meer bij Windesheim en dat geeft een rustig gevoel. Wel doe ik de opleiding bouwbesluitdeskundige ja ik blijf je verbazen :) Op het thuisfront is alles ook ok. Bas het is fijn om even met je te schrijven.
groet Jan-Dick
hanny
25.05.2017
denk aan je en aan je familie, gaan ze fietsen?
Roland Willems
12.03.2017
Tja, na een week in het teken van Bas sta je opeens weer met beide voeten op de grond, waar je een week hebt gezweefd.Bas is nog steeds onder ons en de velen die ik deze week heb mogen interviewen hebben stuk voor stuk warme en dankbare herinneringen.
Ik kom er steeds meer achter wat Bas heeft betekent, maar veel meer kom ik erachter wat Bas nu aan het doen is. Bas is er voor een iemand heel bijonder en hij wil die ene verlichting brengen in zijn geest. Hij zet mij meer en meer op dit pad.
Dankjewel Bas. Ik denk dat ik je opdracht nu pas echt heb begrepen en zal proberen dat te doen wat jij voor ogen hebt.
Help mij daarbij en leid mij, zoals je de afgelopen jaren stukje bij beetje hebt gedaan.
Marco
24.12.2016
Ha Bas,

Het is al weer even geleden dat ik in 'jouw bocht' stond op de alp. De knoop is doorgehakt, ik ga de uitdaging weer aan. Dit keer ga ik lopend naar boven en ik hoop dat je mij, net als toen op de fiets, dat steuntje in de rug geeft als het even tegen zit om er het maximale uit te halen die dag.
papa
21.12.2016
kerst 2016.
Het wordt stiller Bas.
Hoe dan ook.
Altijd, altijd zit je in mijn hoofd.
Jan-Dick
13.07.2016
Dag Bas,

af en toe, als ik door de natuur loop en tot rust probeer te komen, denk ik aan je. Zomaar in eens. En dan realiseer ik mij dat ik te weinig doe met je wijze lessen. Maar ik blijf het proberen.

Bedankt.
Kevin feijth
02.06.2016
He Bas,

Vandaag zoek ik jouw website weer even op, nadat ik op de radio weer hoor dat de Alpe D'huez weer door honderden mensen bedwongen gaat worden.

Opgeven is nog steeds geen optie!

Ik denk aan je!

Kevin
Edwin
09.01.2016
Wat een verhaal! Ik ben er stil van. Rust zacht kanjer! Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
R.
25.11.2015
Bas, ik hoop dat je op de mooiste plek bent die er is!
Barrie
09.09.2015
.
Roland Willems
09.02.2015
Bas is nog steeds onder ons aanwezig, maar niet lijfelijk. Vanaf zijn plaats zendt hij regelmatig berichten en toespelingen naar ons. Op de een of andere manier heeft hij ruim twee jaar geleden een proces in gang gezet dat ervoor heeft gezorgd dat hij op de een of andere manier contact met onze wereld kan maken, vanaf zijn "wolkje".
Beste Bas, toeval bestaat niet. Laat je geluid maar horen en vertel ons wat je wilt.....
Papa
10.09.2014
Bas Bas Bas
Het gemis gaat voor mij nu langzaam over in het accepteren dat je hier niet meer lijfelijk aanwezig bent. Maar jongen nu nog steeds na 4 jaren afwezigheid ben je niet minder geliefd. Jij met jouw persoonlijkheid weet nog steeds mensen te inspireren en lief te hebben.
Dit alles heb jij zelf teweeggebracht. Prachtig. Als familie en alle aanhang zijn we er tots op dat wij jou als mens mochten voelen.
Papa en mama
maarten
09.09.2014
Vergeten gaan wij je nooit. Hoe stil het hier ook is en hoe graag ik je ook weer eens zou willen zien je herinneringen blijven en je gedachte leeft voort. Mijn leven is voor goed veranderd. Ik volg een andere weg, een weg die je mij hebt laten zien in je laatste jaar.

Bedankt Bas!
Anne
09.09.2014
Denkend aan jou....

" Alles gaat door.
De ziel vindt zijn weg en leeft. "

Liefs, X

Tom
05.09.2014
Bas,
Vanmiddag vertrokken met de ATB vannuit Harderwijk.
Na een beste rit door het veld en lood in de benen..kwam ik op de stakenberg een bank tegen op een geweldige locatie!!
FF bijkomen....

Thuis komend toch nieuwsgierig en zoek de locatie op, en lees het geheel met een brok in mijn keel...

Rust zacht plaatsgenoot!
Hanny
14.07.2014
Afgelopen Pinksterweekend eindelijk je bankje gevonden op de mooie heide. Aan jou en je fam gedacht natuurlijk x
Yvonne and family
03.06.2014
Het berichtje van 1.6.2014 is heel bijzonder. Heb het youtube filmpje over de mooie Bas Award ook al gezien via je lieve moeder.
Denken veel aan jou en nu met deze bijzondere dagen natuurlijk extra.
Je blijft ons allemaal inspireren xxx
Es
01.06.2014
Lieve Bas,
Daar zit ik dan weer, bovenop de Alpe. Bovenop jouw geliefde berg. Weet je nog, ons en jouw eerste jaar, 2007? Ik zie je nog zitten, vrijdagavond, aan de rand van het zwembad. Je kreeg een groot applaus, want jij had vijf keer die berg op gefietst. Je wuifde het weg, want je had het verdorie zes keer willen doen. Bas, vijf keer, nadat je in februari je laatste chemo had gehad...! Je wandelde mijn hart binnen met je openheid, eerlijkheid, levenslust en doorzettingsvermogen. En je zit er nog altijd, diep van binnen.
Weet je nog, dat je zo blij was dat je in het jaarboek genoemd werd toen je wél zes beklimmingen had gedaan? En hoe je tegenover me stond toen ik de eerste keer boven kwam in 2010? Je moest zo lachen om me.
Ik mag morgen iets heel bijzonders doen. Je vader vroeg me of ik de Bas Mulder Awards uit wil reiken aan jonge onderzoekers. Wat een eer... En nu zit ik hier op onze berg en kijk naar buiten. De zon schijnt, de wolken zijn prachtig en ik probeer op te schrijven wat ik morgen wil vertellen over jou. Ik blijf hangen in herinneringen en ik lach en ik huil...xxx
Jan-Dick van Wijk
19.05.2014
Dag Bas,

De tijd vliegt alles is razend in deze wereld. Ik ga de komende periode de tijd nemen om me te bezinnen over wat er wel en wat er niet toe doet. Eigenlijk weet ik het antwoord wel maar ontbreekt het mij aan moed. Daarom neem ik een sabbatical leave om weer dichter bij mijzelf te komen. Bas regelmatig denk ik aan je je blijft in mijn herinnering een super kerel. Bas tot ziens. Jan-Dick
Bram
16.05.2014
Toevallig vandaag op je weblog terecht gekomen en jou hele levensverhaal van 2006 tot 2010 door gelezen. Met een glimlach en een traan. Het gaat je goed daar boven.
Kevin Feijth
13.04.2014
He Bas,

Ik denk aan je!
Papa
10.04.2014
Hoi Bas.
De tijd vliegt, de dagen weken maanden vliegen voorbij. Sinds je vertrek uit het aardse is de wereld aardig veranderd. Kanker bestaat nog steeds. Mensen doen elkaar nog steeds pijn en ook bestaan er nog steeds ego's. Iets wat jou niet interesseerde, voor jou was iedereen gelijk. Je bent nog steeds niet vergeten, er wordt over je gepraat, met bewondering en ontzag.
Jouw evenement waar je zo gek op was bestaat nog steeds. Na enige oneffenheden is het weer geland in de juiste verhouding volgens mij. Jouw bocht 0 en de Bas Mulder Award zijn ook dit jaar weer een succes.
Je werd op emotionele wijze genoemd en benoemd in "de wandeling". Mooier kon het niet gezegd worden op de voor ons zo belangrijke plek, jouW Bank.
Onlangs je fiets voor 2014 uitgegeven aan een leuke jonge dame. Ze al je naam en fiets sportief naar boven fietsen.

Dit jaar voor ons geen AD6. Maarr wij zullen je plek in juni en september wel gaan opzoeken.
Tot op de berg.
Papa.
Clarinda
23.01.2014
Weer eens een kijkje genomen op je weblog. Nog steeds veel reacties in je gastenboek. Ik blijf slikken om je verhaal. Wat een kracht. Jij word echt nooit vergeten.
Clarinda
Hanny
30.12.2013
Luisterend naar de top 2000 zit ik af en toe aan jou te denken Bas!
En aan je familie & Joanne natuurlijk!!!
Lien
08.09.2013
Bas

In onze herinnering blijf je voor altijd een kanjer.
Yvonne de Graaf
08.09.2013
Opgeven is geen optie.
Wij blijven altijd aan jou denken.
Hoorden ook vandaag weer met trots uitgesproken jou naam en ook je ouders op omroep Gelderland.
Je blijft inspireren.

groetjes
uit Apeldoorn v.d. familie

Yvonne
Arjen
23.08.2013
Van de week heerlijk uitgebreid op JOUW bank gezeten op de Ermelosche heide.
Joop Zwart
07.06.2013
Bas, ze hebben het weer gehaald.
Wat een kanjers, stuk voor stuk. Wat een emotie, herinnering, ontlading, inspanning en prestatie.
Je hebt ze vast gevolgd en aangemoedigd en zij en wij hebben menig traantje weggepinkt. Het blijft moeilijk zonder jou, ook na al die jaren. Je hoort er zo bij en dat zal blijven. Opgeven is geen optie en dat geldt nog steeds. Hé kanjer, je bent en blijft onze Bas.

Liefs, Joop
Papa
31.05.2013
Hey knul.
Het is vrijdagavond, de avond voordat we weer naar de Alpe afreizen. Jouw Alp. De plek waar je zo ontzettend veel vrienden gemaakt hebt. Jouw fietsavontuur. Nou ik kan je vertellen dat ik, wij allemaal, er erg veel zin in hebben. Niet iedereen begrijpt dat, maar deze eerste week in juni heeft ons allemaal de afgelopen 7 jaar veel gegeven. Ik zit op de trap tegenover je foto waarop je met veel elan de Alpe beklimt. Mijn tas staat klaar, de bus zit weer vol als vanouds. Je zult het vast nog wel herkennen, de honden naar de kennel en je moeder druk in huis.
Toch nog even een extra ritje gemaakt, even langs je graf, een bijzonder moment met ook daar weer een bijzondere ontmoeting. Het houdt niet op Bas. Bedankt. We gaan er weer voor, iedereen, we blijven van je houden.
Ik zie nu ook dat de 9 je blijft achtervolgen ;)
Es
30.05.2013
Lieve Bas,
Zit ik dan weer. Foto's uitprinten voor op m'n stuurbordje voor volgende week Alpe d'HuZes. Ook jij krijgt weer een plekje voorop. Je foto die ik in 2010 op de stang van mijn fiets plakte zit er nog steeds op. Jij op de Mont Ventoux. Je gaat ook mee op een lintje. Voor Jo.
Je zult vast vinden dat ik te langzaam onze berg op fiets, maar boven komen zal ik. En pas bij mijn derde keer zal ik stoppen in bocht 0. Zal ik weer een kaarsje aansteken voor je.
En als ik dan 's avonds over de finish ga zal ik denken aan het moment dat ik je in 2010 na mijn eerste beklimming tegenkwam. Je was trots op mijn beklimming en er is een mooie foto van dat moment. Die foto koester ik.
Ik ga je weer tegenkomen op onze berg Bas, overal...
Knuffel, Es
Daisy
21.05.2013
Lieve Bas,

Het is de dag na de Roparun en ik heb zojuist de documentaire over jou gezien. Ik heb dit jaar meegedaan met het team Girls4lives uit Hardewijk en vlak voor de start hadden we het nog over jou....

Pas twee weken voor de Roparun wist ik dat ik mee zou doen. Ik viel in voor één van de meiden die was uitgevallen vanwege een blessure. Van de 27 meiden (jaja, het enige meidenteam van de Roparun) kende ik er 1. Alle andere meiden had ik nog nooit gezien. Vlak voor de start hadden we het over het goede doel, de run en wat ons te wachten stond. En ook jij kwam ter sprake, want een aantal meiden hebben mee gefietst met de Alpe 'Huzes voor jou en de stichting. Wat een kleine wereld toch.

Fietsen is niet echt mijn ding maar hardlopen zeker wel. En dat heb ik afgelopen weekend gedaan voor het goede doel. Vol moed, ontroering, kleine pijntjes (die je ook snel weer vergeet), gedachtes maar ook met veel lachen. Het zien van jou documentaire "the day after" is een enorm mooie afsluiting van dit weekend....

Volgend jaar ben ik er zeker weer bij en denk ik ook weer aan jou!
hassepo
06.04.2013
de bank op de hei is prachtig en oersterk,in ermelo.en wat een mooie plaats.
zit er een paar keer in de week op.
het hele jaar door.echt een rustpunt.
Hanny
01.04.2013
Gezien: 2 topteams hebben jullie weer!!!
Heel veel succes!!!!
Hanny
01.04.2013
Denk aan je.
Veel groetjes voor je familie en Joanne.
Gaan jullie weer fietsen??!!
Yvonne
26.03.2013
Bas,
Vandaag hing de mooie fietskleding ontworpen door jou broer Steph,, met je naam en handtekening er op in de wind te wapperen.
Kreeg van je zorgzame moeder de tip het voor het gebruik te wassen.
Je blijft iedereen lekker bezig houden en motiveren.
super Bas.

groetjes van Yvonne en de hele Vermeijs bende
uit Apeldoorn
Rob Remmits
11.02.2013
Bas,
om jou te bereiken ben ik helaas te laat. Ik ken je van TV. Vorig jaar was ik al diep geroerd toen ik de documentaire over jou zag. Gisteren kwam daar het verhaal van Peter Kapitein bij tijdens de inspiratiesessie in Egmond aan Zee bij. Pas nu begin ik een beetje te voelen wat er echt bedoeld wordt met "opgeven is geen optie". Bas, ook na je dood ben je een grote inspiratie voor steeds meer mensen.
Renate
22.12.2012
Nu al met tranen in mijn ogen zit ik naar Coldplay te kijken. Daar hoorde jij tussen te staan. Ik kan geen liedje van hun horen zonder aan je te denken. En ik vind het heerlijk dat het vaak gedraaid wordt. Ik mis je.. Volgende week weer oud en nieuw. Weer een jaar voorbij! Hoogst waarschijnlijk had jij in leven al lang niet meer bij je ouders gezeten om het te vieren maar ergens in een kroeg of op een feest. Voor mij ben je er elke jaarwisseling gewoon bij kanjer!
We zaten van de week in de auto en wilden een plaat aanvragen voor Serious Request. We twijfelden een beetje of we Clocks zouden doen of een ander liedje. Ik kon niet zo snel iets verzinnen en zat een beetje voor me uit te staren.. Toen reed er aan de andere kant van de snelweg gewoon een vrachtwagen met BAS erop!! Nou dat was duidelijk hoor.. Dank je wel dat je regelmatig iets laat horen/voelen xx
Fam. Vermeijs - de Graaf
22.12.2012
Vorige week genoten van de Glüwhein en warme choco die je Moeder en Joanne schonken in de Elburg Veste voor Stichting B.A.S.
Je blijft de mensen inspireren en verwarmen Bas.

groetjes uit Apeldoorn
Papa
02.12.2012
Bas, je hebt de deelnemers voor de Alpe in 2013 door hoe jij omging met kanker weer weten te pakken en te motiveren. De presentatie van Coen gaf weer eens aan dat je een grote persoonlijk was en zult blijven. Als familie zijn we trots op je. We hopen dat jouw instelling een voorbeeld is voor de patiënt die kanker heeft, maar ook zijn of haar familie zal sterken. Dat de Bas Mulder Award mag bijdragen aan het uitbannen van de immense ziekte die kanker heet.
Marjolijn
15.11.2012
Weer even zo'n momentje, Coldplay doet me altijd aan je denken, even herinneringen ophalen, oude foto's van je kijken. Ik denk nog vaak aan je Bas!
Ad Smeets
28.10.2012
Vandaag met een deel van ons 'van Kinsbergen #AD6 Cycling team' naar de Bas Mulder bank op de Liesberg gereden. Was toch even een heel erg speciaal moment, ook al hebben de meesten van ons Bas niet gekend. Grote indruk heeft zijn verhaal op ons allemaal gemaakt.

De volgende keer gaan we met Harrie een rondje langs allebei de banken rijden.

http://tinyurl.com/958xgng


<< Vorige 1/62 Volgende >>

31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder