basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
     
80 We gaan!
08.06.2008
Yes, eindelijk zitten we in de bus richting Frankrijk. Pa heeft een bus kunnen krijgen van Logicx. Dit is een groot vervoersbedrijf dat onder andere zorgt voor vervangend vervoer bij pech. Echt super mooi zo'n bus. Ik zit nu achter in de bus even een stukje te schrijven! Op m'n MacBlack/BlackBook whatever. Het is in ieder geval een fijn apparaat. Gisteravond laat nog even snel een nieuwsbrief gemaakt voor Stichting B.A.S. echt zoiets waar je dagen tegenaan blijft hikken, maar toch nog even gedaan. Moet namelijk wel gebeuren zoiets.

Vorig jaar had ik mij een doel gesteld van 4 beklimmingen. Heb het natuurlijk over hoe vaak ik de Alpe d'Huez ga beklimmen. Dit jaar heb ik echter geen excuses meer. Dus dit jaar heb ik ook 'gewoon' een doel van 6 keer. Niet niks. Helemaal als je bedenkt dat de weersvooruitzichten bar slecht zijn. Het wordt de hele week slecht weer volgens de voorspellingen. Baal er echt van. Ben je verdorie het halve jaar bezig voor het goede doel, heb je nog slecht weer ook op het hoogte punt van dat goede doel. Moet je me nou horen, heb ik het alweer over iets dat pas over 6 dagen is. Niets in de Alpen is zo veranderlijk als het weer. Dus nu maar hopen dat de boel positief verandert.
Fysiek zit het op het moment erg goed. Ben alleen een beetje moe door van alles en nog wat. Maar dat slaap ik wel bij bij op de Alpe d'Huez. Het enige probleempje wat ik heb is dat ik door de wedstrijden niet ben toegekomen aan lange duur trainingen. De basisconditie die ik heb opgebouwd door de wedstrijden is een stuk beter dan die van vorig jaar. Daarbij komt ook nog dat ik heerlijk bergop reed in de wedstrijden. Zelfs in de langere klimmen in Belgie Houffalize/Ronse (zie eerdere versalgen. Dus ik heb er wel vertrouwen in. Nu het weer nog ;D


31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder