basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
71 Bertrix (BE) 4e wedstrijd 2008
12.04.2008
Vanaf woensdag was ik al op de hoogte dat het ernstig slecht weer zou worden. Dus ik was er een beetje voorbereid. Het was ook echt bagger weer! Samen met Jeroen ben ik op pad gegaan naar de grens tussen Belgi� en Frankrijk. Dit was al een barre tocht richting het niet altijd warme zuiden. Onderweg hebben we enkel en alleen regen gehad.

Na een reis van drie en half uur zijn we eindelijk in Bertrix. De auto geparkeerd en ingeschreven. Het regende jammer genoeg nog steeds. Maar er moest toch ingereden worden omdat Jeroen en ik dit rondje nog nooit gereden hadden. Dus omkleden in de regen en hup, inrijden, in de regen natuurlijk. Gelukkig was het een erg leuk rondje, mooie lange klimmen afgewisseld met technische singletracks (met deze tracks kan je mij echt een plezier doen)
.
De start was weer heerlijk op z'n Belgisch. Enorm chaotisch. Want wanneer Walloni�ers in het Frans de nummers gaan staan oproepen is te verwachten de iedereen gewoon de andere kant op kijkt omdat niemand het verstaat. Opzich ook wel weer grappig. Maar niet wanneer het nog steeds regent.
Eindelijk klonk het startschot want inmiddels was iedereen getransformeerd tot een hoopje verdriet, door het lange wachten in de regen. Na een moeilijke start kwamen we aan de voet van de eerste van de 2 lange klimmen in het parcours. Ik stond gelijk geparkeerd. Het eerste stijle deel van de klim ging me niet goed af. Op het 2e deel vlakte de klim iets af en kon ik weer gas geven. Deze klim heeft me veel plekken gekost. Maar in het 2e deel van de wedstrijd kreeg ik een fijn ritme te pakken en kon ik de verloren plekken weer terugpakken dit resulteerde in een 33e plek. Voor een internationale Beneluxcup ben ik best tevreden!

...dan ga je douchen, loop je de kleedkamer uit, schijnt de zon! %&*#$%#?!

Uitslag 33e van de 70 (20ste Nederlander)


31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder