basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
45 Druilerig
09.02.2007
Eindelijk ben ik bezig met mijn laatste keer ziek zijn. Tenminste dat is wat de bedoeling is. Maar toch blijft die twijfel telkens weer toe slaan. Voorbeeldje;

Afgelopen dinsdag moest ik om 9:00 bij de KNO arts zijn voor controle. Hij heeft daar gewoon een normale check gedaan van mij hals en neus/keelholte. Hij ging mij dus weer kietelen met een camera in m'n neus. Hij vertelde me dat van binnen alles er goed uit zag. Wat natuurlijk ontzettend goed nieuws is. Maar toen ging hij met zijn handen aan mijn hals voelen, ook dat was allemaal goed zei de dokter. Maar terwijl die wegloopt zegt hij van 'ik voel alleen een erwtje in je nek' ten hoogte van de snee... Op dat moment ging ik er niet echt op in, maar nu ben ik zo verschrikkelijk onzeker door dat bagger 'erwtje'. Helemaal als ik er zelf aan ga voelen krijg ik het er warm van.

Natuurlijk ben ik hier wel voor gewaarschuwd dat je dit je hele leven gaat houden met elk pijntje..,blablabla. Maar dit vind ik toch wel anders, want dit zit precies op de plek van waar het allemaal begonnen is en niet ergens op m�n linker teen. Maargoed m�n neusholte zag er goed uit...dan daar maar aan blijven denken.

Ik voel me nog altijd erg slap, dat is eigenlijk gekomen na de koorts. Kan echt merken dat het een behoorlijke aanslag is geweest. Verder gaat het allemaal wel gewoon zo z�n gangetje. voel alleen sinds vandaag dat m�n mond weer aan het kapot gaan is. Waar ik echt van baal. Maar zoals iedereen tegen me blijft zeggen. �ahjoh de laatste keer� ....Yeah right.


31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder