basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
159 De Guillotine
30.09.2009
Ja, zo voelt het. Het lijkt wel of ze je hoofd proberen te scheiden van je lichaam. Je hals is al zo fragiel en dan knallen ze er ook nog eens veel te veel rontgenstraling doorheen.
'Ga maar liggen, hier komt het masker. Klik, klik, klik, klik... Lig je goed? Nou tot zo!' ,ik mompel iets van 'hmuhhmh' waarmee ik bedoel te zeggen ja ik lig goed. Want je kaken zitten in het masker natuurlijk strak op elkaar dus praten lukt niet echt. Hoesten of niezen is daarom ook geen optie. Niet aan denken... Als het ophouden echt niet meer lukt hand opsteken. Dan stoppen ze meteen de bestraling. Gelukkig nog niet nodig geweest.Ik heb nu 10 bestralingen gehad van de 20, dus ik ben op de helft. De klachten zijn nu ook erg aanwezig. Een ontzettend zere keel. Niet te vergelijken met erg verkouden. Heel anders. Met praten heb ik bijvoorbeeld niks geen last. Maar met eten en drinken! Poeh alsjeblieft! Ik eet nu veel ijs en drink zoals aangegeven in mijn gastenboek kamillethee! Dat verzacht inderdaad! Verder laten de haren aan de onderkant van m'n kapsel al een beetje los, dat is wel vervelend. Weet nog niet helemaal hoe ik dat ga opvangen. Even met mam overleggen. Lichamelijk merk ik dat ik dat de vermoeidheid wel een beetje toeneemt. Maandag had ik aardig doorgekacheld in het bos met m'n mountainbike. Ik had express geen hartslagmeter omgedaan zodat ik ff lekker kon rammen zonder 'zorgen'. Nou dat heb ik geweten, de hele middag en avond was m'n lichaam van slag. Dus daar moet ik nu wel op gaan letten. Niet te diep gaan. Maar ja dat is wel het leukst en ook waar ik het meest behoefte aan heb op dit moment. Lekker stuk gaan.

Over het vervolg van mijn behandelplan na de bestraling weet ik nog helemaal niets. Baal ik wel een beetje van, maar ik hoop dat daar spoedig verandering in komt, anders kruip ik zelf wel in de telefoon!

31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder