basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
     
148 Surprise!
20.06.2009
"Kom nou, schiet nou is op!" Zei Joanne na de wedstrijd in Holten. Daar begon het mij te dagen, er is iets aan de hand, maar ik wist niet wat. Normaal gesproken doe ik lekker rustig aan na een wedstrijd. In de auto terug naar huis was de tank bijna leeg. Bij pa moet je nooit de auto leeg terugzetten, want dan krijg je gedonder. Dus ik zei tegen Steph; "Kom hier eraf kunnen we even tanken". Maar dat deed hij niet. Daar snapte ik natuurlijk niks van.

Thuis toen we de dam opdraaiden zag ik al m'n vrienden in de kamer zitten. Nou die zijn nog nooit met z'n allen ergens op tijd geweest. Want ik had de dag ervoor een sms gestuurd dat ze rond 15:00 uur mochten komen om wat te drinken. Ik reed de dam op om 15:00...Toen viel het kwartje. Wat er ging gebeuren wist ik niet, snel douchen de blubber achter m'n oren vandaan gehaald en naar beneden.

Ik had de tijd om 1 slok van mijn cola te nemen en toen zeiden ze in koor; goh leuk he, de zon gaat schijnen, kom we gaan naar de stad. Het is wel maf hoe snel je je dan mee laat meeslepen door alles.

De zon was inmiddels lekker gaan schijnen, dus het was niet zo heel erg. Maar de benen waren wel erg leeg. Goed, ik moet ze maar volgen want waar ze naar toe gaan weet ik ook niet. In de stad fietsen we langs de Ãľude Drukkerij" en zei Steph, zullen we kijken of hier nog een tafeltje vrij is?! Eindelijk wist ik wat er aan de hand was.

Ik mocht als eerste naar binnen en luid applaus klonk en volgens mij werd er ook nog lang zal die leven gezongen, best toepasselijk!!. Er was dus een heuse surprise party voor me georganiseerd! Ik keek m'n ogen uit toen ik binnenkwam. Wat ontzettend veel mensen! Echt niet normaal. Ik heb met een mega smile gelopen vanaf het moment dat ik binnenkwam, totdat we 's avonds laat weer weg gingen, kijk maar naar de foto's! Wat heerlijk was dat zeg. Al deze mensen waren dan ook allemaal helemaal voor mij alleen hier naar toe gekomen. Pffff.

Daarna was het handen schudden en heb ik lekker veel cadeau's gekregen! Het was wel jammer dat ik niet met iedereen heb kunnen ouwehoeren, maar dat was even niet anders natuurlijk. Vond het in ieder geval super gaaf! Geslaagd! Nog even de special thnx to Steph! Want die heeft ernstig veel geregeld heb ik gehoord! Want ik wist het niet...


31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder