basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
13 Operatie voor niets geweest?
21.09.2006
Oké, vandaag ben ik weer voor controle van de wond naar de KNO-arts geweest. Na 30 minuten wachten waren we beurt. Ik mocht even naar een andere behandelkamer waar ze de binnenhuidse hechting eruit haalden, bang voor pijn was ik niet omdat al de zenuwen bij de wond toch kapot waren...het deed dus ook geen pijn :).

Dokter Tjebbes, had nog wel wat ander nieuws voor mij. De klieren die ze tijden de operatie uit mijn nek hebben gehaald vertoonden geen duidelijk beeld van een bepaald type cel die ergens naar zouden kunnen verwijzen. slechts een reactie... dus; lymfeklieren die reactie geven op een ontsteking of wat dan ook in je lichaam. Oftewel met de klieren de ze eruit gehaald hebben kunnen ze nog geen behandelplan voor me maken!!!! operatie voor niets dus??.Dit is mijn gevoel, aan de andere kant geen cellen is ook gunstig, maar ik wil resultaat zien en weten waar ik aan toe ben.

Wat gaan we nu doen?
Het is nu afwachten op de uitslag van het beenmerg, als ze iets kunnen vinden in het beenmerg waardoor ze een behandelplan kunnen maken. Is het 'goed' en geeft het beenmerg ook niets aan dan zal ik hoogst waarschijnlijk weer onder het mes moeten. En dan zullen ze zowel in de nek als de neusholte weefsel verwijderen.

Boos zijn?
Wat heb ik daar nou aan?... De doktoren in het ziekenhuis zijn echt niet slecht of laks te werk gegaan, Zo'n operatie brengt natuurlijk een hoop risico's met zich mee en dit is er 1 van. Het is jammer maar ook niets meer. Zo zie ik het.

Dus;
Doorgaan en afwachten tot dinsdag voor mijn afspraak bij Temezkan.


31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder