basmulder.org Portfolio - Weblog - B.A.S.  
 
Weblog
Opgeven is eh, weer geen optie.
107 Terug naar School
16.11.2008
Eigenlijk gaat het best goed. Ik ga het niet te hard zeggen. Want dan krijg je dat "kijk is mama met losse handen!" effect, BAM daar lig je.

Woensdag heb ik de draad op school weer enigszins opgepakt. Want ik wil niet het hele jaar in de prullenbak gooien. De vakken waar ik aan het einde van de periode tentamens in moet maken worden natuurlijk lastig. Omdat je daarvoor gewoon elke week de college's moet volgen.
Maar er zijn 2 vakken waarin je geen tentamens hoeft te maken. Dat zijn KBS (Kenmerkende Beroeps Situatie) en ABB (Architectonische Basisbegrippen). Voor deze vakken lever je gewoon een eindproduct in na 8 weken. En hoef je niet intensief college's te volgen. Iets wat in mijn geval goed uitkomt. Op deze 2 vakken ga ik me focussen deze periode.

Met ABB is het de bedoeling dat we 2 gebouwen gaan analyseren op de Uithof(!) te Utrecht. Gelukkig ben ik daar om de 4 weken... Met KBS is het bedoeling dat we ons JongerenCentrum gaan uitwerken. Want in de vorige periode hebben we de visie en het voorlopig ontwerp gemaakt. Nu gaan we over naar het definitief ontwerp. Zie foto's.

Het was superleuk om weer even op school te zijn. Afgezien van alle riscico's dat het met zich mee brengt. Mijn weerstand is nu erg laag dus ik moet echt oppassen met al die verkoude mensen. Want dat zijn er nog al wat. Echt iedereen staat te kuchen op school.
Maar afgezien van dat is het erg leuk. Bij de ingang van het T-Gebouw dacht een lerares van mij dat ze aan het hallucineren was (gastenboek) toen ze mij zag. Maar ik heb haar gerust gesteld dat het niet aan de koffie lag. Ik was het echt!

In de klas was iedereen ook positief verrast dat ik er was. Leuk is het om te zien dat de meeste al wisten dat ik aardig was opgeknapt. Dat allemaal door m'n weblog! Ideaal. Kon me dus lekker bezig houden met het project ipv. alles weer uit te leggen.

31.08.2010Links
weblog
foto
video
radio
krant
uitslagen
bikes
gastenboek
contact
archief


Uitslagen
01 Holten
64e van 65
14 Holten
DNF - Lek
13 Oss
23e van 60
12 Oosterbeek
20e van 183
11 Zoetermeer
22e van 100

Laatste posts
212 - Nog een bank te goed..
211 - Docu, day after, een berg van reacties
210 - De Laatste Bocht
209 - Boekje Bouwkunde, opgedragen aan Bas.
208 - In Memoriam
207 - Herdenkingssteen van Bas geplaatst.
206 - Bocht Nul
205 - Bas, jouw bank, ons rustpunt.
204 - 2010, a never ending story, top 2000.
203 - Portret Bas Mulder